PAPARAZZI

La paşa vine un alt arab

Senatorul Sorin Roşca Stănescu i-a făcut zilele trecute o vizită la domiciliu lui Vântu.


O vizită la domiciliul lui Sorin Ovidiu Vântu a schimbat soarta unor alegeri prezidenţiale, dar n-a fost „învăţătură de minte” şi pentru alţi politicieni.

Mai mult

Strategie anti-puşcărie

Principalii inculpaţi din „Dosarul Transferurilor”, împreună cu avocaţii lor, au organizat o „întâlnire de lucru” la Crowne Plaza. Cristi Borcea, Gigi Becali, Victor Becali, George Copos şi Doru Viorel Ursu au căutat soluţii pentru a face faţă „asaltului” procurorilor DNA


 

Mai mult

Geoană a sărbătorit la cârciumă reintrarea pe scena politică

Fostul prezidenţiabil PSD a ieşit cu „Mihaela, dragostea mea“ la restaurant, pentru a uda momentul în care USL i-a acordat sprijinul pentru un mandat de senator la viitoarele alegeri

Mai mult

Bazac iese la rampă

Fostul ministru al Sănătăţii a spus răspicat că vrea vizibilitate politică. Primul pas în acest sens l-a făcut ducându-şi soţia cu impunătorul său Ferrari la un local de fiţe din Capitală.

Numele lui Ion Bazac era cunoscut mai mult în lumea amatorilor de ma­şini de lux, acesta fiind şe­ful companiei care adu­ce maşinile Ferrari în România. Pe scena politică acesta a început să fie cunoscut după ce a fost mandatat în fruntea Ministerului Sănătăţii, în cabinetul Mihai Răz­van Ungureanu, deşi era politician cu patalama de PSD-ist din 2001.

Mai mult

DNA presează, Blejnar accelerează!

Trimis în judecată pentru evaziune fiscală, fostul şef al ANAF se afişează pe străzi cu un nou bolid de lux, pe care nu-l avea „marcat“ în ultima declaraţie de avere.

Vorba din popor, „câinii latră, caravana trece“, poate fi adaptată în po­li­ti­că drept „procurorii la­tră, şmecherii accele­rea­ză“. Cel puţin aşa pa­re din imaginile recente surprinse de paparazzii „Ziarul“, cu fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, în prim-plan.

Mai mult

Nostalgii de interimar

Crin Antonescu şi-a păstrat escorta de care a beneficiat în scurta perioadă în care a activat la Cotroceni

Pentru cei care ar fi crezut că pentru un politician de talia lui Crin Antonescu „promisiunea da­tă este datorie curată“, li­derul PNL ar fi trebuit să fie ­doar o parte mai puţin sem­nificativă din istoria Ro­mâniei.

Mai mult

Alianţa de Centru-Dreapta, parafată la Presidence

Monica Macovei, Mihai Răzvan Ungureanu, Vasile Blaga, Radu F. Alexandru, Traian Ungureanu, Cezar Preda, Adrian Papahagi şi Gheorghe Ştefan au pus la punct un plan de combatere a USL la viitoarele alegeri, la capătul unei discuţii-maraton care a avut loc, la începutul acestei luni, la restaurantul unui hotel din zona Domenii

Mai mult

Căţeluş cu părul creţ, fă-ţi maşina Senatului coteţ!

De când partidul său nu mai este la guvernare, vicepreşedintele PDL, Radu F. Alexandru, are grijă mai mult de familie şi-şi trimite câinele la plimbare cu maşina Senatului

„Câinele nu pleacă de la măcelărie“, spune o zi­cală din bătrâni, care, adap­tată la zilele noastre, demonstrează că nici de la casele „aleşilor neamu­lui“ nu au motive „prie­te­nii omului“ să plece şi să‑şi caute alţi stăpâni.

Mai mult

Primul meci Dragnea – DNA s-a încheiat într-o oră

Secretarul general al PSD a ieşit zâmbitor după prima manşă a meciului cu procurorii anticorupţie. Returul este programat peste două săptămâni, după care verdictul s-ar putea da la „masa verde“ sau în boxa acuzaţilor

Mai mult

Nunta Elenei Băsescu

 

Nunta de la Palatul Snagov a însemnat o adevărată paradă de modă. Mireasa, mirele şi invitaţii lor au afişat rochii scumpe şi costume elegante.

Dacă la cununia civilă, mireasa Elena Băsescu a purtat o rochie din ultima colecţie a unei celebre case de modă pariziene, pentru biserică rochia de mireasă a fost semnată de un designer român.

Mai mult